Welkom op de site van de Spelpunt Premier League!

Click here to edit subtitle

                                                                      Uitleg & Regels

Seizoen 4 van de  Spelpunt Premier League gaat van start op dinsdag 2 september Vanaf dinsdag wordt het iedere dinsdag gehouden, om 20.30 in de kamer Popcorn.

Elke dinsdag speelt iedere speler twee wedstrijden. Deze wedstrijden zijn Best Of 12 legs. Met dit format, is een gelijkspel mogelijk. De kleinst mogelijke overwinning is dus 7-5 . Dit is echter niet in te stellen op Spelpunt. De startende speler hoeft dus niets in te stellen als het gaat om hoeveel sets/legs!

De winnaar is degene die als eerste 7 legs gewonnen heeft. Is het 6-6? Dan is de wedstrijd ook afgelopen en eindigt het in een gelijkspel.
Een overwinning levert twee punten op, een gelijkspel één en een verlies uiteraard nul.

 

Iedereen speelt twee keer tegen elkaar, in totaal dus 32/34 wedstrijden.

Aan de hand van de eindstand na 32/34 wedstrijden, gaan de beste 8 door naar de kwartfinales. De kwartfinales van de knock-outfase zullen de week daarop gespeeld worden. De week daarop zal de finaledag plaatsvinden, met de halve- en de finales.
De winnaar van die finale kroont zich tot kampioen van het tweede seizoen!


Hieronder staan de regels van het toernooi. Hou je eraan, dan wordt het vast en zeker een leuk toernooi!1: Als je een keer niet kunt, meld je dan netjes af via de site ( zie Aan/afmelden) of via je eigen mail naar [email protected]
Ook als je wat later bent dit graag even melden.

2: Inhaalwedstrijden z.s.m. spelen ( uiterlijk binnen twee weken). Degene die afwezig was, is er verantwoordelijk voor dat dit gebeurt ! Het inhalen kan op elk moment van de week, onderling tijdstip regelen! Als de wedstrijd na twee weken nog niet is ingehaald, verliest degene die afwezig was automatisch met 7-0! De winnaar geeft de uitslag door via de mail.

3: Gedraag je a.u.b. en ga niet op elkaar lopen schelden en vloeken.

4: De winnaar van de wedstrijd ( bij een gelijkspel maakt het niet uit) geeft de uitslag door in de msg van leol1 of Yannickvoostrum.
5: Niet zomaar gaan kijken bij een wedstrijd, hiervoor heb je altijd de toestemming nodig van beide spelers!
6: Mocht je meerdere keren niet op komen dagen zonder dit te melden, of zomaar weg te gaan uit het toernooi, zal je worden verwijderd uit het toernooi. Iedereen wint dan met 7-0 van desbetreffende speler.
7: Het, met opzet, verkeerd doorgeven van een uitslag zal worden bestraft met een verwijdering uit het toernooi.

8:Niet komen opdagen ZONDER afmelding betekend automatisch 7-0 verlies.


Heb je vragen? Mail ons via [email protected]


Speeldata Seizoen 4
 Speelronde
1,2
3,4
5,6
7,8
9,10
11,12
13,14
15,16
17,18
19,20
21,22
23,24
25,26
27,28
29,30
Kwartfinales
Hf+ Finale